Acasa>Eveniment
10
 
  • Evenimente

Creativitatea si Inovatia, ingredientele cheie pentru dezvoltarea personala a tinerilor

Data de desfasurare: 29 martie 2013
Localitate:Bucuresti, Romania

Euroinnovation in parteneriat cu Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) organizeaza vineri, 29 martie 2013, un workshop de dezvoltare personala pentru studentii reputatei universitati.

Tema aleasa de studenti pentru dezbatere se refera la modalitatile prin care poate fi descoperita si dezvoltata creativitatea individuala.
Ce rol joaca creativitatea si gandirea "out-of-the-box" in obtinerea echilibrului in viata personala si pentru cresterea performantei in viata profesionala?
Cum pot tinerii studenti sa aduca mai multa inovatie si performanta in activitatea lor academica?

Facilitatorul workshop-ului este dl. Ioan Toderasc, manager de inovare si formator in Industriile creative si culturale.

Locul de desfasurare: SNSPA, Str.Povernei 6-8, Sector 1

Domeniul: workshop, dezvoltare personala, inovatie, creativitate
Inscriere la eveniment Citeste continuarea

cere detaliiMai multe...FacebookTwitter


Finala Competitiei FameLab Romania 2012

Data de desfasurare: 28 mai 2012
Localitate:Bucuresti, Romania

Euroinnovation va recomanda finala concursului international de comunicare a stiintei FameLab, care se va desfasura luni, 28 mai, de la ora 15:00 in Sala Atrium din noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei (Bulevardul Unirii 22).
Sunt invitati toti cei pasionati de domeniul stiintei si tehnologiei, intrarea fiind libera.
De la Creier, dragoste si aer si pana la Fibonacci in natura sau Radiatia cosmica - de la puzzle la mister, toti cei prezenti la finala nationala FameLab vor avea ocazia sa vada live prezentarile din diverse domenii ale stiintei ale celor mai buni zece tineri comunicatori de stiinta din Romania.

FameLab isi va desemna reprezentantul Romaniei care va concura cu cei 19 candidati din tarile participante la FameLab International, concurs ce se va desfasura in Marea Britanie, in cadrul Festivalului de Stiinta din Cheltenham, in luna iunie. Atat finala nationala, cat si cea internationala, se vor desfasura intr-un format de spectacol cu publicul, vor fi filmate in intregime si difuzate online si la televizor.

Competitia FameLab se afla la cea de-a cincea editie in Romania si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, pasionati de stiinta si cu abilitati de comunicare. FameLab este organizat in asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie si se desfasoara simultan in alte 19 tari din Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Asia si Africa de Sud.
La nivel global, de la lansare si pana in prezent au concurat peste 3600 de persoane la evenimentele din cadrul programului FameLab International.
Competitia a fost conceputa pentru a promova tinerii care au talentul si abilitatile necesare comunicarii stiintei catre publicul de televiziune sau catre publicul dintr-o sala de spectacole.

Locul de desfasurare: Biblioteca Nationala a Romaniei, Bucuresti

Domeniul: Popularizarea stiintei
Inscriere la eveniment Citeste continuarea

cere detaliiMai multe...FacebookTwitter


NIDays 2012 - Participa ca prezentator de proiecte

Data de desfasurare: 30 octombrie 2012
Localitate:Bucuresti, Romania

In data de 30 octombrie 2012, National Instruments Romania organizeaza concursul-prezentare dedicat solutiilor de implementarea echipamentelor hardware si software NI.

Editia din acest an, NIDays 2012 se desfasoara in 8 tari din Europa Centrala si de Est.

Beneficiati de aceasta oportunitate si inscrieti-va cu cel mai inovativ proiect din domeniul dezvoltarii grafice de sisteme si instrumentatie virtuala, la competitia NIDays - Studii de Caz in Dezvoltarea Grafica de Sisteme.

Evenimentul este recomandat de Euroinnovation.

Locul de desfasurare: Crown Plaza Hotel, Bdul Poligrafiei nr.1, Sector 1,Bucuresti

Domeniul: Sisteme de masura si control
Inscriere la eveniment Citeste continuarea

cere detaliiMai multe...FacebookTwitter


Recomandari Euroinnovation

 

Navigare rapida

 

Propune teme si domenii de interes aici

Trimite articol de conceptie proprie aici

Voluntar in proiectele Euroinnovation aici

 

©2012 Centrul pentru Promovarea Cercetarii si Inovarii

Designed by techSpark
Acasa | Media | Newsletter | Flux | Sitemap | Confidentialitate | Contact

SEO monitor